Ranger Dog

Training Center / Training System

Evolúció a kutyakiképzésben

Alapoktól a profi szintig
Meglévő problémákra működő megoldások

Akár most kezded, akár régóta kutyázol, megéri csatlakoznod hozzánk. Nézz körül nálunk, írott és videós anyagaink között, vagy gyere el hozzánk!

Általános szerződési feltételek
Felhasználási feltételek

Érvényes: 2022. november 10-től

Ez a dokumentum tartalmazza a Ranger Dog Training Center által üzemeltetett honlap használatára vonatkozó feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben ennek a dokumentumnak minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Felhasználó a jelen honlap olvasásával elfogadja  a következőket:
– A honlapon található minden információ, írott anyag, kép, videó- és hangfelvétel, mindennemű tartalom a Ranger Dog Training Center  szellemi terméke.
– A honlapon közzétett tartalmak semmilyen felhasználásához, másolásához, sem ugyanaz, sem átszerkesztett formában való közzétételéhez a honlap üzemeltetői nem járulnak hozzá.

RENDEZVÉNYEK

A Ranger Dog Training Center szervezésében megrendezésre kerülő események, előadások, rendezvények, klubnapokra vonatkozó speciális kéréseink:
– A rendezvényeken való részvétellel a résztvevők tudomásul veszik, hogy róluk, kutyáikról kép, videó- vagy hangfelvétel készülhet. Ezeket a felvételeket a Ranger Dog Training Center felhasználhatja a különböző anyagokban, honlapon, oktatási anyagokban, reklámokban. 
– A rendezvényeken a résztvevők kizárólag saját célra készíthetnek képet, hang- vagy videó felvételt. Ezeknek bármilyen formában való közzététele (közösségi médiában, honlapon, fórumokon stb) csak a Ranger Dog Training Center írásos engedélyével lehetséges. Mivel a GDPR szabályozás szerint a képmás (álló vagy mozgókép) személyes adatnak tekinthető, ezért a Ranger Dog Training Center – mint adatkezelő – kiemelt felelősséggel tartozik azért, hogy a megjelentek személyiségi jogai ne sérüljenek. Ezért kérjük a közzétenni kívánt felvételt először a rangerdtc@gmail.com e-mail címre elküldeni. 

JOGELLENES HASZNÁLAT

A honlapon található minden anyag, (szöveg, kép, videó, hanganyag) szerzői jogvédelem alatt áll. Ezekből bármit másolni vagy forrásként felhasználni csak és kizárólag a szerző írásos engedélyével lehet. Amennyiben jogellenes felhasználást tapasztalunk, a hatályos jogszabályok alapján, az 1999. évi LXXV. törvény, és a 2012. évi C. törvény 385.§-a jogi eljárást kezdeményezünk, és a jogosulatlan felhasználást is kiszámlázzuk. Ennek összege 25.000 HUF/nap/kép, mondat. 

Jelen ASZF részét képezi az Adatkezelési Nyilatkozat: https://rangerdog.eu/privacy-policy/