KAPCSOLAT

Telefon

+36-30-4098368

Email

rangerdtc@gmail.com

Látogass el hozzánk!
Kutyaiskola és tréningpálya:

Sport utca 3,  Zalaszentgrót 8789

Ranger Dog Training Bázis

A kutyaiskolában jól felszerelt, biztonságosan körülkerített tréningpálya , hogy a lehető legjobb körülmények között tanulhass kutyáddal.

Komfortos klubház, hogy Te is meg tudj pihenni, inni tudj egy kávét vagy frissítőt a többiekkel.

Tartózkodó boxok, ha több kutyával jössz.
Esőtől védett, fedett tréning helységek, hogy a rossz idő se akadályozzon.

Itt minden Rólatok szól.

8789 Zalaszentgrót Sport utca 3.

Van még kérdésed?

Milyen módszerrel dolgozunk?

Meggyőződésünk, hogy nincs EGY üdvözítő út a kutyakiképzésben. Számos módszerben vannak olyan elemek, melyekkel egyetértünk; és sok dolog van, amit nem támogatunk. Hiszünk benne, hogy a kutya tanítása a megértésen, következetességen alapul, és a legmegfelelőbb pillanatban történő jutalmazással szilárdítjuk meg az eredményeket.

Mi az, hogy evolúció a kiképzésben?

Az evolúció jelentése a változás, az alkalmazkodás. Nincs ez másképp a kutyák esetében sem: Az új helyzetekhez, az új feladatokhoz folyamatosan, a mai napig alkalmazkodnak kutyáink. A kanapén alvó kedvencünk már nem tekinthető csupán szelidített farkasnak, hanem egy sor új tulajdonság hordozója is. A képzése, tanítása ma már nem egyszerűsíthető le csak a farkas ős tulajdonságaira. Noha az alapokat még mindig a hajdanvolt ősök, életmódjuk és viselkedési mintáik adják, de erre már számos új réteg rakódott.

A kiképzésnek is ugyanígy változni, fejlődni és alkalmazkodni kell. Figyelembe vesszük a kutya, mint faj adottságait, eredetét, de emellett követjük az új szituációk, új élethelyzetek kihívásait is.

Kikkel foglalkozunk?

Mindenkivel, aki szeretne fejleszteni a kutyájával való kapcsolatán. Nincs kicsi vagy nagy probléma, bármilyen kérdéssel fordulhattok hozzánk. Húz pórázon? Kiszalad a kapun? Ez éppen olyan fontos mint egy jó nyom kidolgozás, vagy eredményes együttműködés egy szolgálati kutya és vezetője között.

Kezdők is jöhetnek?

Persze! Sőt, minél fiatalabb korban kezdünk helyesen, következetesen foglalkozni a kutyával, annál könnyebb felnőttkorban tovább lépni. Kiskutyával várunk az oviban, kezdő kutyával pedig a START programban!

Hogyan oktatunk?

Természetesen van egy felszerelt, szuper bázisunk, ahol várunk mindenkit foglalkozásokra. Ha nem tudsz eljönni, nézz körül az online anyagaink között – sok hasznos dolgot fogsz találni.

Mik a szakterületeink?

Kezdve a megfelelő kiskutya kiválasztásától a nevelésen keresztül elkísérünk a céljaid beteljesítéséig. Ha problémás kutyád van, keress minket bizalommal. Vadászkutyákkal, szolgálati kutyákkal is a legmagasabb szintig foglalkozunk.

Ne maradj le!

Igyekszünk minden fórumon válaszolni a kérdésekre. Nézz körül a blogon, csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz, böngéssz a videók között, de ha nem találod a választ, küldd el a kérdésedet a rangerdtc @ gmail.com címre e-mailben! Célunk, hogy segítsünk abban, hogy az emberek és kutyák együttélése öröm legyen, ne konfliktusok forrása.

Ha értesülni szeretnél új tartalmainkról, iratkozz fel a listánkra!

Ranger logo

Ranger Dog Training Center

Hívj minket

(30) 409 8368

Kezdőlap

Akadémia

Rólunk

Adatvédelmi nyilatkozat

Szolgáltatások

Kapcsolat

Felhasználási feltételek