Családi Kutya Program

Vágysz a póráz nélküli szabad sétákra? Szeretnéd, hogy a kutyád bármikor behívható legyen? Engedelmes  kutyát szeretnél? Ehhez szükséges, hogy a kutyád karakterét megismerd, és elsajátítsd a kutyádhoz illő,  megfelelő kiképzési technikákat.

Családi kutya programunk a Start programmal indul, ahol a szocializáció, az alapok lefektetése a főszerep. A Kutyaovi is a Start programmal egyidőben zajlik, a kiskutyák számára külön elkerített részt biztosítunk, hogy biztonságban játszhassanak.

A Start programban nem csak tudást adunk át neked elméleti és gyakorlati foglalkozás  keretében, hanem egy gondolkodásmódot. Mi mindent megteszünk, hogy megismerd nem csak a kutyádat,  hanem önmagad is, hisz kettőtök párosa kell ahhoz, hogy kialakulhasson a boldog kutya-gazda kapcsolat. Az  elméleti előadások videó és egyéb szemléltető anyagokkal tarkított képzés, a gyakorlati foglalkozások pedig egy 7500 nm-es bekerített, megfelelő eszközökkel felszerelt kutyaiskolában történnek, ahol professzionális segítséget kapsz céljaid eléréséhez.
A foglalkozások során rendelkezésre áll a klubházunk, ahol kulturált körülmények között hallgathatod meg előadásainkat, frissítővel állunk rendelkezésedre és garantált a jó hangulat.

A foglalkozás időtartama: kb.1,5 óra/alkalom
A foglalkozás ára: 50.000 Ft/tanfolyam
Alkalom szám: 10 alkalom
A Start program hetente 1 alkalommal kerül megrendezésre a meghirdetett időpontokban.

A Start program tematikája:

– Ösztönök, avagy mi vezérli a kutyánkat
– A kutya viselkedése
– Érzelmek és gondolatok világa
– A tanulás
– Kiképzési technikák
– Pórázon végrehajtott feladatok
– Póráz nélkül végrehajtott feladatok
– Ismerkedés kutyás sportokkal

Képeink a foglalkozásokról a Galéria -> Családi kutyás program mappájában találhatók.