Tremmel Nándor

Tisztelt Kutyabarátok!
Tremmel Nándor „Bence” vagyok, az eddigi fél évszázados történetem során abban a szerencsés helyzetben éltem-léteztem, hogy mindig kutyák közelében élhettem. Bevallom, hogy ez az én végtelen történetem, hiszen „a kutya az egyetlen élőlény a világon, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek puszta látványa elűzi a lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk”!
Természetesen hivatást is csak kutyást választhattam, így lettem 1996 -ban az ORFK Dunakeszi Kutyavezető Képző Intézetnek köszönhetően szolgálati kutyavezető. Szerteágazó feladataimnak köszönhetően az idők során járőr-kábítószer és személykereső végzettséget szereztem.
Kijelenthetem, hogy a legjobb szakemberek készítettek fel a való világ kihívásaira. Megértették velem, hogy a „kutyakiképzés nem receptkönyv, hanem gondolkodásmód”.
Meggyőződésem szerint a Ranger kiképzői csapatával ezt a gondolkodásmódot kell tudnunk átadni a Gazdáknak a kutyák és a saját boldogságuk érdekében.